AKTUELNO

Gradski odbor Pokreta socijalista Novi Sad najoštrije je osudio napad Borislava Novakovića na pripadnike policije tokom obavljanja dužnosti i zahtevaju da njegovo ponašanje bude sankcionisano u skladu sa zakonom.

- Primitivno ponašanje Borislava Novakovića i njegov napad na pripadnike policije odražava svu bahatost bivšeg režima DOS-a i nema ni najmanje sumnje da bi se Novaković, Đilas, Jeremić, Obradović i ostali dosovci ponašali na još gori i grublji način prema običnim građanima koji ne misle kao oni, samo da su u prilici - navodi se u saopštenju novosadskog PS.

Očigledno je, kažu, da "bivši osuđenik i Jeremićev batinaš besni i divlja jer nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da njegov režim nije na vlasti, da mu je novosadska kasa daleka, da je danas država uređena i da više ne može da glasa iz Soluna i jednim pozivom zaustavi sprovođenje zakona".

- Nervozan je jer ne može da se prilagodi uređenom sistemu u kome zakoni, pravila i odgovornost pođednako važe za sve građane, pa čak za njega - poručuju iz GO PS Novog Sada.

#Borislav Novaković

#Pokret socijalista

'