AKTUELNO

Srpska lista danas je saopštila da su neprijatelji srpskog napretka iz Saveza protiv Srbije, poput nekakvih parazita pokušali da omalovaže skup u Kosovskoj Mitrovici i posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tokom koje su poslate samo poruke mira i budućnosti.

- Politički paraziti Saveza protiv Srbije, koji su posmatrali, a neki i direktno učestvovali u procesu komadanja naše otadžbine, nadali su se podelama i svađama među Srbima na Kosovu i Metohiji, čak su to i raspirivali svojim izjavama - kažu u Srpskoj listi.

Navode da oni članovi SZS koji su u prošlosti na Jarinju i Brnjaku pravili granice između Srba i Srba, otimali novac namenjen Srbima na KiM i uništavali institucije Srbije i čitavu zemlju, "misle da smo sve zaboravili i da će sa par izjava uspeti da svoje tragove koji smrde nečoveštvom oprati".

Srbi na KiM nikada neće zaboraviti njihov pečat na kosovsku nezavisnost u Međunarodnom sudu pravde, ukazuje Srpska lista. Ističu da je veličanstveni doček predsednika Vučića u Kosovskoj Mitrovici uspeo da još jače ujedini Srbe na Kosovu i Metohiji u borbi za opstanak i ostanak na ovim prostorima.

- Istovremeno najveći neprijatelji mira sa albanske strane su danas pokazali svoje lice sprečavajući posetu selu Banje, ali i neprijatelji srpskog napretka iz Saveza protiv Srbije, poput nekakvih parazita pokušali su da omalovaže ovaj skup i posetu tokom koje su poslate samo poruke mira i budućnosti - rečeno je u saopštenju Srpske liste.

#Srpska lista

'