AKTUELNO

Iako je još neizvesna poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, zbog pretnji i podizanja tenzija s namerom da izazovu reakcije Srba, Srbi sa KiM su na brani Gazivode istakli zastavu Srbije u čast dolaska svoga predsednika.

Naime, Srbi su u čast predsednika Vučića na branu okačili zastavu Srbije 50 puta 30 metara. na taj način Srbi daju podršku predsedniku Vučiću i njegovoj politici.

Srbi veruju u odluke koje donosi Vučić i sa velikom pažnjom prate aktuelna dešavanja. Jer prema njihovim rečima, on je jedini koji ih neće izneveriti i ostaviti u nemilosti Prištine.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u Briselu nije hteo da razgovara sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem.

Predsednik se na to odlučio zbog, kako je rekao direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, svih prevara, pretnji i laži kosovskih Albanaca.

Inače, predsednik Vučić saopštiće naciji večeras odluku da li će sutra i u nedelju boraviti na Kosovu i Metohiju, kao i razloge zbog kojih je njegova poseta dovedena u pitanje.

Foto: Pink.rs

#Aleksandar Vučić

#Gazivode

#Kosovo

#Poseta

'