AKTUELNO

Predsednik Aleksandar Vučić nije večeras hteo ni da potvrdi, ni da demantuje navode da razmišlja o otkazivanju njegove posete Kosovu i Metohiji.

- Sutra ćemo o tome - kratko je rekao predsednik Vučić na pitanje da li će ići na Kosovo i Metohiju.

Podsetimo, kako je Informer pisao, postoji mogućnost da predsednik otkaže posetu Kosmetu, koja je bila planirana za 8. i 9. septembar.

Prema nezvaničnim informacijama, privremene vlasti iz Prištine su obavestile Beograd da će predsedniku Srbije biti zabranjeno da obiđe jezero Gazivode što predstavlja provokaciju preko koje Vučić ne može i ne želi da pređe.

Srpski predsednik je, nezvanično saznajemo, blizu odluke da otkaže posetu Kosovu i navodno je naložio da se prekinu svi kontakti sa Prištinom, a nastavak briselskih pregovora koji je zakazan za petak najverovatnije će biti otkazan.

Pročitajte još: VUČIĆ, IPAK, NE IDE NA KOSOVO?! Britanci naredili Šiptarima da spreče posetu, prekid briselskih pregovora!

Pročitajte još: Vučić: Cilj Srbije je da bude što bolja i snažnija - Potpisivanje Memoranduma o saradnji značiće bolje odnose u oblasti infastrukture sa SAD

#Aleksandar Vučić

#Priština

'