AKTUELNO

Gradski odbor SNS Novi Sad poručio je danas Bori Soluncu da Novi Sad više nikada neće biti isti, i više nikada neće dozvoliti da se ponavljaju greške iz prošlosti, koje su građane skupo koštale, dok su, kako navode, žuti lopovi istovremeno punili svoje džepove.

- Samo na izgradnji bulevara Evrope ukrali su od Novosađana oko 4 miliona evra, samo na bahaćenju i izdavanju za džabe lokala na SPENS - u svojim partijskim poltronima i finansijerima, grad je oštećen za nekoliko destina miliona dinara godišnje. A SPENS je i najbolji primer kako je žuti režim ugrobario Novi Sad - saopštio je novosadski SNS.

Da su, kažu, ostali na vlasti, od njega bi ostala samo čelična konstrukcija.

I to je, nažalost, jedina istina, navode i dodaju da je areća pa Novosađani, i svi oni kojima je Novi Sad u srcu, znaju da odvoje laž od istine, a posebno žito od kukolja, kako se kaže u našem narodu.

- I tu mislimo na vreme danas, kada grad niže uspehe na svim poljima, i onu bestijalnu krađu prethodnog žutog režima - navodi se u saopštenju.

Novosadski naprednjaci poručuju da bi oni sada, presvučeni u neke nove stranačke boje, da nastave da pljačkaju.

- I boljeg predvodnika za to od Bore Solunca nisu mogli da nađu. Da on ima i trunku morala, ne bi se hvalio da je bio gradonačelnik Novog Sada. Ali, čega se pametan stidi .. znate kako se i to kaže u narodu - navode i dodaju da je poznato da je Soluncu matematika jača strana, posebno množenje ali na njegov načim.

Pa je tako usavršio da umesto jednog, naplati tri puta više kilometar bulevara Evrope, pa da se na sve poslove u Novom Sadu ugrađuje bar 20 odsto.

#Novi Sad

#SNS

'