AKTUELNO

Napad na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića osudila je celokupna javnost u Republici Srpskoj, a predsednik RS Milorad Dodik zahteva zaštitu za sve zaposlene u medijima i najozbiljniju istragu povodom ovog teškog kriminalnog dela.

Očigledno je da su ovu situaciju sistematski počeli da koriste protivnici Republike Srpske, pa se na društvenim mrežama pojavilo više komentara, u kojima se srpski narod naziva pogrdnim imenima, zahteva hapšenje Dodika, a njegova stranka se uvredljivo naziva nacional-šovinističkom.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Jedan od tviteraša, Tihomir, rekao je da su Srbi u RS “korumpirane zveri iz šume”, a izvesni Jasmin traži da se Dodik stavi na crnu listu EU i da protiv njega reaguje tužilastvo BiH.

Očigledno je da se samo čekao povod da se napadnu Srbi u BiH i rukovodstvo Republike Srpske!

#Društvene mreže

#Milorad Dodik

#Opozicija

'