AKTUELNO

Kolika zbrka u Jeremićevoj glavi i kolika bruka svaki put kad otvori usta!

Vuk Jeremić, nakon napada i pretnji koje je uputio premijerki Srbije Ani Brnabić, nastavlja linč preko društvenih mreža. Podsećamo da je sve počelo tako što je premijerki i njenoj porodici uputio otvorenu pretnju, na koju mu Brnabićeva nije ostala dužna.

Odgovor koji je usledio mnogi mediji i stručnjaci ocenili su kao primeren i validan, budući da je premijerka podsetila Jeremića na istinu o njegovom korupcionaškom skandalu, ali i brojnim malverzacijama. Jedna od njih, koja je najviše zaparala uši građanima, jeste ona o "misterioznih" 200.000 dolara koje je na njegov račun uplatila ambasada Katara u Berlinu.

Brnabić se sa Jeremićem nije uplitala u raspravu, ali su se uvrede od strane Jeremića i njegovih nastavile, pa ju je tako nazvao "kreaturom", a komentari u retvitovima glasili su "kozo", "kriminalcu", "lažove"...

A zatim je Jeremić, vodeći svoju Tviter politiku i potpuno izvrćući realnost, izjavio da je premijerka "ušla u raspravu rečnikom na ivici pristojnosti".

Ovo je još jedan dokaz da je napad dobra odbrana kada čovek ne zna šta bi drugo. Ipak, nije i najbolja, budući da je crno na belo jasno ko je govorio spuštajući se na nivo neobrazovanog, nekulturnog i čoveka bez osnova vaspitanja.

U nastavku se podsetite pretnje koju je Jeremić uputio, ali i tog premijerkinog odgovora "na ivici pristojnosti":

Pročitajte još: OTIŠAO KORAK DALJE U SVOM LUDILU: Jeremić PRETI PREMIJERKI I NJENOJ PORODICI! Brabićeva mu odgovorila: Ti i tvoji ste po lopovluku neprevaziđeni!

#Ana Brnabić

#Vuk Jeremić

'