AKTUELNO

Srpski narod i Srpska lista na Kosovu i Metohiji ujedinjeni su u podršci predsedniku Aleksandru Vučiću da se izbori za najbolje rešenje kosmetskog problema.

Iz Srpske liste je saopšteno da će predstojeća poseta predsednika Vučića biti prilika da narod najdirektnije čuje od onog u koga najviše veruje za šta će se zalagati i na koje sve načine Srbija može da u budućnosti olakša egzistenciju našeg naroda.

- Najava posete aktivirala je istrošene političke ličnosti poput Rade Trajković, koja ponovo pokušava da zaradi neki evro napadajući sopstvenu državu, ako je Srbija i dalje njena država. Jedan od najboljih primera zašto predsednik treba da istraje u ovom procesu jeste to što su protiv njega i Rada Trajković, i Nataša Kandić, i Sonja Biserko, i ostali poznati srbomrsci, i oni koje Albanci odlikuju u Prištini - navodi se u saopštenju Srpske liste.

Foto: Tanjug

Sećaju se Srbi iz Gračanice, navodi se, proneverene humanitarne pomoći i terorisanja radnika zdravstvenog centra u toku izborne kampanje kada je Rada Trajković pokušavala da glumi liderku.

- I to sećanje im je dovoljno da jasno kažu, Rado, uživaj u luskuzu koji si stekle na muci srpskog naroda, ne deli nam lekcije šta da radimo - poručili su iz Srpske liste.

#Aleksandar Vučić

#Srpska lista

'