AKTUELNO

Pripadnik obezbeđenja "kupus koalicije" pesnicom udario nedužnu ženu i napao starca!

Samo u jednom danu bahati jurišnici "kupus koalicije" uspeli su da navuku gnev naroda kojeg su, demonstrirajući nemoć, čak i fizički napadali na ulicama Šapca.

Pripadnik obezbeđenja Boška Obradoviča prvo je fizički nasred ulice napao Šapčanku Aleksandru Krstić i udario je prvo šakom, a potom i pesnicom! Potom joj je razbio i mobilni telefon.

- Ne znam ni kako se desilo, samo sam se odjednom našla na pločniku. Boško je naišao sa ovim njegovima, a dečko u krem majici me je udario pesnicom - pričala je Krstićeva, sva uplakana, dok je čekala da medicinsku pomoć.

Isti batinaš se potom napao i jednog deku. I sve samo zbog toga što nisu krili nezadovoljstvo tajkunskom koalicijom, koja je i dolazeći u Šabac demonstrirala neviđenu bahatost.

Još jedan dokaz da je čovek koji je pretukao jadnu ženu, isti onaj koji je šutirao starca u stomak, zapravo član ove družine, i da je bio aktivni učesnik sramne tribine.

Foto: Pink.rs

Stanovnici ovog grada dočekali su ih onako kako i zaslužuju, zvižducima, dobacivanjima i uzvicima sa kojima su nedvosmisleno pokazali kako nisu dobrodišli, kako kažu, u njihov grad.

Da batinaši ostaju batinaši pokazuje i sledeći snimak, gde možemo videti Boškove i Đilasove gorile kako ne dozvoljavaju narodu da uđe u salu, očigledno "štiteći" one koji su ovaj gnev naroda i proizveli.

#Boško Obradović

#Dragan Đilas

'