AKTUELNO

Lider pokreta Dveri i parazit tajkunske koalicije Savez za Srbiju Boško Obradović, danas je pokazao da mu kršenje zakona ne predstavlja nikakav problem, pa se tako do Šapca, na sastanak s opozicionim pajtašima dovezao vozilom pod rotacijom, a to je zakonom zabranjeno.

U Šapcu se danas održava sastanak koalicije okupljene oko Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, a prisustvuje mu, naravno, i lider Dveri Boško Obradović.

Boškić je iznenadio sve kada se u gradu na Savi pojavio u vozilu sa blinkerima, što nikako zakonom nije dozvoljeno,  što se može videti u snimku koji sledi:

Nameće se pitanje,  "Boško, odakle ti pravo da to radiš?"

Poznato je da pod rotacijom mogu da voze kola Hitne pomoći, predstavnici MUP, vatrogasna služba, kao i najviši državni vrh.

Kako Obradović ne spada ni u jednu od ovih grupa, a voleo bi, može se zaključitit da se lider Dveri previše opustio, a možda je istripovao da je i on nedodirljiv kao i njegov novi mentor Đilas.

Pročitajte još: Lider kupus koalicije divlja po putu. BAHATI ĐILAS DIVLJA i pretiče kolonu preko pune linije, MISLI DA JE NEDODIRLJIV! (VIDEO)

#Boško Obradović

#Zakon

'