AKTUELNO

Članovi GO SNS slažu se da DSS ne treba da se nada da će praznim populizmom zaslužiti poverenje građana i povratak na političku scenu.

Član GO SNS Dušan Kozarev smatra da je nemoralno da DSS, koji je, kako kaže, odgovorna za raspad sopstvene države, nekome drži populističke pridike.

Kozarev kaže da Demokratska stranka Srbije ne treba da se nada da će praznim populizmom zaslužiti poverenje građana i povratak na političku scenu, dodajući da ta stranka konstantno predlaže - nečinjenje, što je i dovelo do toga da se i Crna Gora odvoji od Srbije i da Priština u međunarodnoj zajednici stekne kritičnu podršku za jednostrano proglašenje nezavisnosti.

Sa njim se slaže i član GO SNS Petar Petković koji kaže i da su opsesija Aleksandrom Vučićem i izliv mržnje prema predsedniku Srbije postali su glavni politički program DSS-a, čije se svako saopštenje isključivo bavi brutalnim napadima na Vučića.

- U trenutku kada predsednik Vučić čini sve što može kako bi se došlo do kompromisnog rešenja za Kosovo i Metohiju, kojim bi se obezbedio dugoročni mir i ekonomski prosperitet Srbije, i kada se naš glas konačno čuje i uvažava i na onim adresama velikih zapadnih sila koje nam decenijama nisu bile naklonjene, jedini protivnici rešenja kosovskog problema su kosovski Albanci i opozicija u Beogradu, u kojoj prednjači DSS - naveo je Petković.

#Dušan Kozarev

#Petar Petković

'