AKTUELNO

Miša Vacić, lider srpske desnice rekao je da to što opoziciji smeta kada neko učini dobro delo, ako se sa njima ideološki ne slaže pokazuje da im ništa nije sveto.

Vacić je, gostujući u emisiji Kontravizija, podelio sa gledaocima nedavne detalje dešavanja zbog kojih je bio u žiži medija kao i to ko stoji iza napada na njega.

Podsećanja radi, Vacić je na Novom Beogradu pritrčаo u pomoć jednoj stаrijoj sugrаđаnki, koju je nаpаo lopov. Nаsilnik je nesrećnoj ženi strgаo zlаtni lаnаc sа vrаtа i pokušаo dа otme torbu, kаdа se pojаvio Mišа Vаcić.

Po rečima očevidaca, Vаcić je priredio prаvo policijsko hаpšenje. Lopovu je ruke stаvio izа leđа, i čvrsto gа držаo, dok nije stiglа pаtrolа PU Novi Beogrаd.

Neki su to dobro delo podvrgli ruglu.

- To je primer da im ništa nije sveto, da i kada neko učini dobro delo, ako se sa njima ideološki ne slaže, to je za njih negativno. Šta sam trebao, da pustim da taj napadač udavi ženu? Da ništa nije izmišljeno govori i milicija koja je napadača procesuirala - rekao je Vacić za Kontraviziju.

Foto: Printscreen

On dodaje da je bio u SUP-u da da izjavu.

- Sa strane policije se sve odvija kako treba. Drago mi je što taj slučaj nije ostao u zapećku - istakao je Vacić.

Kako kaže, opoziciji sve smeta, kada se zaštiti sugrađanka od lopova, smeta kada se najmlađa populacija edukuje o srpskom patriotizmu i istoriji.

- Konkretno, bilo je takmičenje u jednoj društvenoj igri „Bitka na Drini“, koja je do sada bila u pet, šest škola i nikom nije smetala. Ona edukuje o istoriji i Prvom svetskom ratu, na deci prilagođen način pomaže da shvate herojstvo naših predaka - rekao je Vacić.

On je učestvovao u specijalnom kvizu Kontravizije, koji možete pogledati u videu koji sledi:

#Kontravizija

#Miša Vacić

'