AKTUELNO

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će se uskoro biti održana sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), a na tom sastanku će se raspravljati o rekonstrukciji vlade i izboru gradonačelnika Beograda.

"Nemam ništa protiv rekonstrukcije vlade, kad god su dešavale rekonstrukcije moja poruka je bila nemam ništa protiv da dodje nova energija", rekla je Mihajlovićeva, koja je i član Predsedništva SNS.

Komentarišući izbor Siniše Malog za ministra finansija, ona je kazala da je sa njim imala odličnu saradnju dok je bio gradonačelnik i dodala da je često tada znala da ga oslovi kao ministra.

- Ja sam stalo u šali govorila: Ministre gde si, ali kada ;se udje u vladu to je vrsta izazova bez obzira na to koji resor vodite i znate na šta pristajete - pristajete da kada udjete u vladu, da ono što je jedino merljivo bude rezultat - rekla je ona.

Govoreći o izgradnji jeftinih stanova za pripadnike bezbednosti, ona je kazala da je veoma važno da se zna da nema rang lista i da svako ko želi može da kupi stan čiji će kvadrat biti 500 evra.

Podsetila je da će gradnja jeftinih stanova početi u avgustu u Nišu, Kraljevu i Vranju i da će se graditi u 10 gradova u zemlji.

Ministarka je najavila da će se taj projekt proširiti i druge zaposlene u javnim službama, ukoliko se model pokaže kao dobar i efikasan.

#Beograd

#Gradonačelnik

#Rekonstrukcija

#SNS

#Vlada Srbije

#Zorana Mihajlović

#sednica

'