AKTUELNO

Šabački odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da je referendum na koji poziva stranka "Zajedno za Srbiju" - nezakonit, protivustavan i veoma skup.

Demokratija i sloboda, proklamovane od Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića, koštaju 5.000. 000 evra budžetskog novca samo iz gradske kase za 2015, poručili su šabački naprednjaci.

U saopštenju podsećaju da je u toku postupak za krivično delo mahinacija sa budžetom protiv gradonačelnika Zelenovića i njegovih najbližih saradnicima.

- Moramo da primetimo i to da novac iz gradske kase dobijaju isključivo podobne mesne zajednice, u čijim savetima sede članovi i simpatizeri lokalne vlasti", navodi se u saopštenju i dodaje da se referendumsko izjašnjavanje, takođe, odnosi samo na malobrojne pristalice Dušana Petrovića, koji nigde više u Srbiji nema ni odbor ni članove - stoji u saopštenju.

Od novca opljačkanog od svih nas, faktički, u Šapcu dobro živi tek stotinak ljudi, poručuju šabački naprednjaci koji se istovremeno pitaju da li je to demokratija i pravda slobodnog sveta na koji se poziva Zajedno za Srbiju.

- Poštovani Šapčani, nedavno su bili izbori za savete mesnih zajednica i Srpska napredna stranka vam i ovom prilikom zahvaluje na tome što ste kandidatima koje je podržala dali istorijski broj glasova. Ništa više od toga ne očekujemo ni ubuduće. Radite po savesti i ne dozvolite nikome da vas vređa i obesmišljava vaš glas koji je i te kako dragocen u svakom izbornom ciklusu - stoji u saopštenju.

#SNS

#Šabac

'