AKTUELNO

Još jedna od drskih poruka koju je na tviteru uputio zgrčeni Saša Janković. On je novim tvitom poručio građanima da izumiremo i da on nema rešenje za to, ali da nastavlja političku borbu protiv Vučića.

Lider Pokreta slobodnih građana, Saša Janković, shvatio je da se u Srbiji drastično smanjuje broj stanovnika, i to je obajvio na tviteru, kako bi obavestio pristalice.

- U zemljama našeg, istočnoevropskog regiona, smanjuje se broj stanovnika brzinom koju moderna istorija nikad nije zabeležila za bilo koji region u svetu – napisao je Janković.

- Nisam stručan da predložim celo rešenje, ali ostao sam ovde svesno i ušao u politiku jer želim da budem njegov deo – dodao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Dakle, on poručuje da izumiremo, kao i da nema rešenje, ali da ostaje u Srbiji i nastavlja političku borbu protiv predsednika Vučića.

A kada je predsednik Srbije ukazivao na belu kugu i najavio podsticanje rađanja dece, Janković i njegove pristalice, takozvane javne ličnosti i eksperti požurili su da brane prava žena, da same odluče kada će i da li će rađati.

Uobičajena praksa opozicije, kritika bez ideja, plana i programa.

#Politika

#Saša Janković

'