AKTUELNO

Dragoslav Mršević, odbornik u SO Obrenovac i kandidat za odbornika u Skupštini grada Beograda na listi Dragana Đilasa, napao je novinara lokalnog lista "Palež" u Obrenovcu Bojana Jankovića i pritom mu prevrnuo radni sto i polomio kompjuterski monitor.

U izjavi za Informer novinar Bojan Janković kaže da je Mršević upao u prostorije Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovac, gde je on stalno zaposlen, tražeći od njega fotografije koje su objavljivane u listu "Palež".

- Mršević je upao u kancelariju i tražio od mene da mu dam slike. Pokušao sam da mu objasnim da ne mogu to da učinim jer se te slike nalaze u mom privatnom kompjuteru u mojoj kući, jer odatle pripremam novine "Palež". On se zbog toga uznemirio i počeo da viče, a zatim je sa mog radnog stola oborio monitor i tastaturu kompjutera - rekao je Janković.

Janković je dodao da je njegov kolega pokušao da smiri Mrševića i zatim vratio na sto monitor druge stvari koje ovaj u nastupu besa srušio.

- Mršević je, međutim, ponovo oborio monitor, a zatim prevrnuo i moj radni sto, očigledno nezadovoljan što nije dobio ono što je tražio - ispričao nam je Janković uz opasku da je šokiran ovakvim postupkom odbornika Mrševića.

Prema njegovim rečima, neko od njegovih kolega je pozvao policiju koja je ubrzo stigla, obavila uviđaj i uzela izjave od aktera ovog incidenta.

#Dragan Đilas

#Napad

'