AKTUELNO

Krsto Janjušević, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekao je da kada najgori krenu na najbolje, udaraju prvo tamo gde je rođenje, ljubav, vera, dobrota...

- Za svako zlo je uvek prva meta sve što je dobro. Kako im ništa nije sveto i kako gaze preko svega i svakoga, još jednom pokazuju svi tajkunski plaćenici i nazovi mediji, koji preko dežurnih mrzitelja udaraju u sveto mesto svakog poštenog čoveka - u porodicu - kazao je Janjušević i dodao:

- Jedino što umeju jeste da prete, mrze i crtaju mete - i to porodici Aleksandra Vučića, ovog puta njegovoj majci, onoj ženi koja svoju junačku ulogu majke nosi kao svaka poštena i požrtvovana srpska majka.

- Smeta vam Srbija koja nije dužna i na kolenima, smeta vam Srbija koja ima budućnost, a ne kao vi, oči na leđima, smetaju vam kilometri puteva, nove bolnice, obnovljene škole, stabilan ekonomski rast, redovne penzije i zarade koje rastu - smeta vam borba Aleksandra Vučića za Srbiju! - rekao je Janjušević i dodao:

- Zaslepljeni mržnjom lutate po praznom i pustom terenu - uzalud. Onde ste baš gde zaslužujete da budete - a i to vam je mnogo. Pobediće Srbija! Živela Srbija! - zaključio je Janjušević.