AKTUELNO

Goran Karadžić, član SNS-a, reagovao je oštro na svom Facebook profilu nakon skandaloznih izjava Milovana Brkića, vlasnika Tabloida, i Ljubomira Stefanovića, voditelja Youtube kanala Slavija info.

U svojim istupima, Brkić je ponovo izneo uvrede na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove majke, koristeći krajnje uvredljive i neprimerene reči.

Karadžić se obratio svojim pratiocima i javnosti, ističući da je Brkić osoba s očiglednim psihijatrijskim problemima te je pozvao nadležne da reaguju i hospitalizuju ga:

- Pošto isti se i ne libi da maše papirom da je psihijatrijsko upadljiva osoba (čitaj lud), molimo nadležne da ga i hospitalizuju u istu takvu ustanovu (čitaj ludnicu)!!! – napisao je Karadžić.

Pored toga, on je apelovao na sve koji podržavaju ili se smeju ovakvim izjavama, pozivajući ih da se i sami pregledaju:

- Ali i kome god je ovo zanimljivo, pa i smešno, neka se i takva osoba pregleda!!! Obezbediće država i takve - preventivne preglede!!! Verujem da će biti za mnoge, prevashodno one koji "šetaju slobodno" po saobraćajnicama (auto putevima i koridorima...) realnih iznenađenja, koliko vas je bolesno!!!

Ova reakcija Karadžića dolazi nakon što su Brkić i Stefanović u svojim medijskim istupima predsednika Vučića nazvali "vrhovnim bolesnikom", a izrečene su i sramne laži o njegovom ocu i majci Angelini, što je izazvalo burne reakcije u javnosti.

Karadžić je jasno stavio do znanja da ovakve uvrede na račun predsednikove porodice ne smeju proći bez posledica.