AKTUELNO

Gostujući u jednoj emisiji, Dragan Đilas je sam sebe amnestirao. Ko će koga ako neće on sam sebe.

Gospodo, u ovoj zemlji će se vlast promeniti, i u ovoj zemlji će svako, ja vam garantujem, gledam vas u oči, svako, ko je krao 200 evra, do 200 miliona evra, završiti u zatvoru", rekao je Đilas.

Dakle, Đilas javno obznanjuje da kada dođe na vlast postavlja granicu za lopovluk. Do 200 miliona evra ide se u zatvor, preko toga amnestija. Pošteno, da ga niko ne pita za njegovih 619 miliona evra.

Nije zalud narod smislio poslovicu "Ne laje kera sela radi, već sebe radi".

Dragan Vučićević je rekao da je ovaj čovek 619 miliona dok je bio na vlasti "zaradio", koji sebe predstavlja poštenim političarem koji sada objavljuje obračun protiv korupcije.

Kako može Đilas da priča o tome? To je nepristojno, neukusno, neverovatno. To je prevazišlo sve granice ludila. Da nije strašno, bilo bi urnebesno smešno - rekao je Vučićević.

Video: TV PINK

Kako kaže, ipak je strašno. Dodaje da je Đilas posle svegatakozvani lider opozicije i ne samo to, već i najavljuje borbu protiv korupcije.

Alo rođače, pa ti si najveća korpucija, a najavljuješ borbu protiv korupcije - rekao je Vučićević.

Nikako Đilas da objasni javnosti kako je jedna od njegovih firmi, "Big print" poslovala sa zatvorenih Narodnim muzejom. Verovatno je pružala usluge katančenja.

Ako je to neobjašnjivo, neka prvo objasni kako je ta njegova firma poslovala sa institucijama koje se finansiraju iz budžeta Beograda, čiji je gradonačelnik bio on.

To su samo mali delovi slagalice koji ruše Đilasovu mantru o 619 miliona evra.

Autor: Aleksandra Aras