AKTUELNO

Sutra u Grčku u grad Hanioti stiže delegacija od 650 članova iz Srbije, a najveći broj je iz Jagodine, u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i Jagodina je jedini grad koji to radi u kontinuitetu već 18 godina. U delegaciji su zastupljene sve populacije i sva zanimanja. Delegacija će u Haniotiju boraviti pet dana i četiri noći, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palma.

ODLIČNO JE ŠTO VUČIĆ RAZGOVARA SA GRAĐANIMA, ALI NE MOZE VUČIĆ DA ASFALTIRA SOKAKE I MENJA BANDERE PO MESNIM ZAJEDNICAMA

- Odlično je što predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara sa građanima, kao ovih dana u Podrinju. Ali ne može predsednik Vučić da asfaltira sokake i menja bandere po mesnim zajednicama. Šta rade ti gradonacelnici i predsednici opština, samo se kriju iza Vučićevog imena. Mi smo u Jagodini zahvaljujući ovakvim putovanjima doveli 14 fabrika u Jagodinu sami, kazao je Marković u uključenju za Hepi televiziju iz Haniotija.

NEKA KAZU PREVARANTI IZ OPOZICIJE KAKVU SU SRBIJU OSTAVILI KADA SU BILI NA VLASTI

- TI prevaranti iz opozicije u Srbiji, umesto što svaki dan blate Srbiju u inostranstvu, neka kažu kakvu su Srbiju ostavili kada su bili na vlasti, praznu državnu kasu i najveću nezaposlenosti u istoriji i uništenu infrastrukturu - naglasio je predsednik Jedinstvene Srbije.

MEDIJI U SRBIJI DA MANJE PLASE GRADJANE RATOVIMA

- Mediji u Srbiji treba manje da se bave ratovima. Od ujutro su teme Gaza, Izrael, Rusija, Ukrajina, Treći svetski rat samo što nije počeo i ko će da pobedi u SAD. To su njihovi problemi i zapišite “pobediće Tramp, zato što kao predsednik. SAD nije započeo nijedan rat i zato što je privrednik i sa Trampom će biti bolje i građana SAD i celom svetu - ocenio je Marković.