AKTUELNO

Ministarka privrede Adrijana Mesarović posetila je Priboj, odakle se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- Radnu posetu Opštini Priboj započela sam u Regionalnom inovacionom startap centru, sastankom sa Lazarom Rvovićem, predsednikom Opštine Priboj, Borisom Mrdovićem, predsednikom Skupštine Opštine Priboj i njihovim saradnicima kojima sam predstavila brojne podsticajne programe koje je pokrenulo Ministarstvo privrede.

Foto: Tanjug/BRANKO LUKIĆ

Izuzetno nam je važan privredni razvoj svakog dela naše zemlje, a svi napori našeg predsednika Aleksandra Vučića usmereni su ka tome da privredna aktivnost bude što ravnomernija, i zato nastavljamo komunalna i infrastrukturna opremanja, jer to je osnov za nove investicije i razvoj svih delova naše Srbije.

Moji sagovornici su mi rekli da je upravo prolazak gasovoda od ključnog značaja za dalji razvoj opštine Priboj, i za razvoj privrede, ali i za same građane. To je jedan od projekata na kojima će se raditi.

Predsednik Vučić i ova Vlada Srbije okrenuti su isključivo ka našim građanima, i zato koristimo svaki trenutak da razgovaramo sa njima i vidimo na koji način možemo da im poboljšamo i olakšamo život - napisala je ministarka Mesarović.

Autor: Pink.rs