AKTUELNO

Neće uspeti da vrate Srbiju u vreme njene najveće propasti, niće uspeti da otmu državu od naroda, neće uspeti da slome najboljeg predsednika Aleksandra Vučića, poručila je ministarka Mesarović

Ministarka privrede Adrijana Mesarović regovala je danas na nove napade opozicije na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako je napomenula, opozicija je od jedne pevačice koju su pljuvali napravila "heroinu" i to samo iz razlogašto je počela da pljuje predsednika Srbije.

- Oni ne biraju ni način, ni sredstva u pokušajima da oslabe Srbiju i predsednika Vučića. Ta udruživanja idu do granica bizarnosti. Od jedne pevačice koju su do juče pljuvali zbog njenih “veza” sa Srbijom, ponašanja i narativa koje zastupa, sada su napravili “heroinu”, i to samo zato što je počela da pljuje predsednika Srbije. I sutra će naći neku novu pevačicu, glumicu, voditeljku… neku novu “prvoborkinju” protiv Srbije. I to ne treba nikoga da iznenadi, jer je prljavi tajkunski novac u službi regionalnih medija, uz podršku nekih zapadnih centara moći, samo i isključivo u službi slabljenja pozicije predsednika Vučića u ovim teškim i izazovnim vremenima za našu državu.

Igra se i na raspadnutu i iskompromitovanu opoziciju, ali i to im je slaba karta. Jače su one razne sponzorisane, takozvane građanske organizacije, i navodni ekološki pokreti, koji od sve zelene boje, jedino za šta se bore je zeleni američki dolar.

Autor: Dalibor Stankov