AKTUELNO

Goran Karadžić, direktor JP Stara planina, oštro je reagovao na izjavu Vide Ognjenović iznetu u intervjuu za NIN, u kojoj je književnica rekla da će rudnik litijuma proraditi, a da će desetak preživelih s nekim devijacijama biti u strogo čuvanom stacionaru na Staroj planini, rekavši da će stalno ponavljati svoj tekst o raznoraznim "stručnjacima".

U svom odgovoru, Karadžić je naglasio da ovakve izjave samo dodatno potvrđuju ispravnost puta kojim Srbija ide.

- OVAKVE IZJAVE ČINE SVE NAS JOŠ PONOSNIJIM, JER OD KOGA DOLAZE, DOBRO NAM UKAZUJU DA SMO NA PRAVOM I NAPREDNOM PUTU - istakao je Karadžić, dodajući da je ponosan na sve što je država postigla, posebno u oblasti ekonomije, zdravstva i bezbednosti.

Dalje je naglasio svoju bezuslovnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i premijeru Milošu Vučeviću, koje je opisao kao ljude od integriteta, sa čistim obrazom i savesti.

- Svi mi jesmo jedna velika i u svakom smislu ove reči - napredna porodica! - rekao je Karadžić.

U svom odgovoru, Karadžić se osvrnuo i na one koji se, prema njegovim rečima, lažno predstavljaju kao stručnjaci, ali zapravo koriste svoje platforme za širenje dezinformacija.

- A neki tastatura-pištaljka mafijaščići i političko-statističke greškice, mnogo su 'jaki' u prstima-kuckajući i na 'peru' piskarajući!!! Njih bre treba da ispitaju ozbiljni stručnjaci-doktori lobotomije, jer su PSIHIJATRIJSKO UPADLJIVE OSOBE!!! - kazao je Karadžić.

Na kraju, Karadžić je izrazio uverenje da je Srbija na pravom putu, dokle god je vodi predsednik Vučić, i pozvao sve građane da se ponose svojom državom:

- SRBIJA JE VEČNA DOK SU JOJ DECA, BAŠ OVAKVIM - NAPREDNIM VOĐENjEM I NAŠEG PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA I PREMIJERA MILOŠA VUČEVIĆA, VERNA. UZDRAVLJE, ŽIVELI I ŽIVELA NAŠA MAJKA DRŽAVA SRBIJA.