AKTUELNO

Lista Dveri i Dosta je bilo na beogradskim izborima osvojila je 3,89 odsto glasova.

Od momenta kada su objavljeni rezultati beogradskih izbora i kada je postalo jasno da Dveri i njihov koalicioni partner nisu ni blizu cenzusa, Boško Obradović, lider Dveri, kao u zemlju da je propao.

Ne pojavljuje u javnosti, ne dolazi na skupštinska zasedanja, ne odgovara na pozive medija, a ne oglašava se ni na Tviteru. Mnogi su primetili da je Obradović, koji nam je tokom kampanje „iskakao iz frižidera“, jednostavno nestao, pa su po društvenim mrežama počeli da zbijaju šale navodeći da se možda „povukao u neki manastir da tuguje“. Izvori iz Dveri za medije otkrivaju da je Obradović doneo odluku da ćuti sve do ponedeljka uveče, kada će biti održana sednica Predsedništva Dveri.

- Tada će biti analizirani izborni rezultati, utvrđena odgovornost za neuspeh i tu se svašta može desiti. Obradović možda sam ponudi ostavku, a možda mu ona bude i zatražena, jer dosta članova misli da smo doživeli poraz zbog koalicije sa „Dosta je bilo“, a o toj koaliciji se bukvalno sam Boško dogovorio - kaže izvor.

Pročitajte još: JANKOVIĆ SE PERE OD ĐILASA: Podržali smo ga za gradonačelnika, A NE ZA MINISTRA INFORMISANJA ILI GLODURA JAVNOG SERVISA!

#Beograd

#Boško Obradović

#Izbori

'