AKTUELNO

Vođe protesta za rušenje Aleksandra Vučića nisu uspeli da na ulice izvedu dovoljan btoj ljudi da bi krenuli u rušenje Aleksandra Vučića, ali su uspeli da pokažu kako su mislili da ga ruše, rekao je Aleksandar Vulin, Potpredsednik Vlade Srbije.

- Blokade mostova, pruga i puteva nemaju nikakve veze sa ekologijom, ali imaju sa maltretiranjem građana i priručnicima za sprovođenje obojenih revolucija. Svako ima pravo na izražavanje svojih političkih uverenja, ali niko nema prava na maltretiranje građana i sprečavanje njihove slobode kretanja i ugrožavanje njihovog zdravlja i imovine - naveo je Vulin i dodao:

"Država je dužna da odgovori svakom ko je zabrinut za očuvanje životne sredine, ali država je dužna i da odgovori na svako maltretiranje građana, na svako sprečavanje slobode kretanja i na svaki pokušaj, pa i najavu nasilne promene vlasti. Znali smo šta planirate, sprečili smo vas da napravite Majdan, nemojte pokušavati ponovo - poručio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin komentarišući jučerašnji pokušaj rušenja vlasti na ulicama Beograda koji je organizovala i pripremila NATO opozicija uz pomoć određenih stranih službi.

Autor: Dalibor Stankov