AKTUELNO

Adrijana Mesarović, ministarka privrede je putem društvenih mreža pružila podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, te poručila kako kako on ostaje posvećen dijalogu sa građanima i da će svaki projekat u našoj zmlji biti realizovan ako se obezbede svi preduslovi za bezbednost građana, dok opozicija litijum koristi u svrhu političke borbe kao paravan.

- Oni su litijum iskoristili u svrhu političke borbe, iskoristili su ga kao paravan- napisala je Mesarović na svom instagram nalogu i dodala:

- Sve sto su oni negde zahtevali i tražili, predsednik Vučić je ispoštovao. Pozvao ih je na razgovor, pozvani su u Skupštinu na razgovor, pozvani su na dijalog, tražili su eksperte i stručnjake.

- Formirani su timovi i za zdravstveni aspekt, koji predvodi ministar Lončar, i za sektor energetike, poljoprivrede i zaštitu životne sredine koji predvodi predsednik Vlade Miloš Vučević, i za sektor ekonomije koji predvodi ministar Mali, kao i za sve one segmente koji su za građane najvažniji- piše u objavi.

- U timu eksperata koji se tiču zdravstvenog sistema i tog aspekta su naši najveći stručnjaci. Ni to im ne odgovara. Ne postoji ništa, što će njima odgovarati, a što je uradio Aleksandar Vučić- napisala je Mesarović i zaključila:

- A samo da se podsetimo Aleksandra Vučića je birao narod i izabrao ga, a bira ga 12 godina.

Autor: Jovana Nerić