AKTUELNO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras gradilište Dečje bolnice Tiršova II.

- Ponosan sam na ovu Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova II, koja će biti na ponos svih građana Srbije i same struke, naših lekara i sestara, koji će našoj deci moći da pruže mnogo bolje lečenje. Zahvalan sam izvođačima koji su uveli i treću smenu, jer je to za nas od presudnog značaja- napisoa je predsednik Vučić na svom instagram nalogu buducnostsrije av i dodao:

- Za nas je najvažnije da uradimo sve da sačuvamo živote i zdravlje ljudi, pre svega naše dece. Ova klinika će biti važna ne samo za decu iz Beograda, već iz cele Srbije i regiona. Nema ničeg važnijeg od toga.

- Nastojimo da na najbolji mogući način uradimo ono što je posao države, jer je najvažnije da roditeljima sačuvamo decu i zato toliko ulažemo i uvek ćemo to da činimo- napisao je Vučić.

- Tiršova II je san generacija, svi su govorili koliko je potrebna i ponosan sam na to što ćemo je izgraditi nedaleko od velelepnog Kliničkog centra. Mi svoj posao kao država završavamo, jer ljudi znaju da kad mi nešto kažemo, to i uradimo- piše u objavi predsednika.

Autor: Jovana Nerić