AKTUELNO

Pre par minuta okončala se vanredna sednica Skupštine Srbije, neki su ostali do kraja održavanja drugog uzastupnog šestočasovnog zasedanja, ali ne i Dragan Đilas, koji je odmah nakon govora pobegao iz skupštinske sale.

Samoproklamovani lider opozicije Dragan Đilas se danas suočio sa teškom istinom, pokušavajući svojom frustracijom i navodnim replikama, da unizi svoje političke protivnike, koji su imali štošta da kažu o njegovom "radu" u periodu kada je on bio na vlasti.

Dragan Đilas je besneo u skupštinskoj sali, sevale su teške reči, replika za replikom, ali i borba predsednice Parlamenta Ane Brnabić da smiri strasti i raspravu "vrati u kolosek".

Na dnevnom redu je bilo nekoliko tačaka, pa i novi izbor guvernera Narodne banke Srbije, te je svoj rad u prethodnom periodu predstavila guvernerka Jorgovanka Tabaković, dok je iz opozicionih klupa, na svaki pomen rezultata aktuelne vesti nastupalo komešanje i dobacivanje govornicima sa druge strane. 

Dragan Đilas nije mogao da podnese ni nekadašnje svoje saradnike, koji su, kako tvrde, morali da napuste političku opciju kojoj su pripadali, upravo zbog njega i njegove samovolje, pa mu se obratio i Dragan Bulatović ispred liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Autor: Aleksandra Aras