AKTUELNO

Narodni poslanik Pokreta socijalista Bojan Torbica, kako je rekao, na laži i uvrede koje je funkcioner SSP-a Borko Stefanović izneo na račun Aleksandra Vulina u pismu šefu misije OEBS u Srbiji Janu Bratuu, istakao je da se njihov lider Aleksandar Vulin nalazi se pod američkim sankcijama zato što nije pristao da postane pion američke administracije kao što su to sa radošću učinili Borko Stefanović i Dragan Đilas.

- Građani Srbije su ponosni na člana vlade koji čvrsto čuva srpske nacionalne interese, a gade im se i Borko Stefanović i Dragan Đilas koji je otimao od porodilja i zarađivao na deci Beograda tako što je njihovim roditeljima naplaćivao vrtić troduplo. A, To što je Borislav, odnosno Borko Stefanović pokušao da postavi granicu između Srba i Srba jeste čist kriminal i izdaja države i naroda - kazao je Torbica i dodao:

- To mu građani Srbije neće zaboraviti, niti će oprostiti koliko god da se oseća moćnim i velikim, jer ga štite stranci, u očima Srba je jadan i mali. Moraće jednog dana Borislav Borko da odgovori šta je sve to potpisao u ime Srbije na štetu srpskog naroda.

Autor: P. J.