AKTUELNO

Albanci slave teroristu, to pokazju bojni video snimci na mrežama, kao i poruke podrške!

Faton Hajrizi u četvrtak oko jedan čas ujutru izvršio je jezivo ubistvo na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru kada je ubio policajca Nikolu Krsmanovića (34) i ranio policajca Vjekoslava Ilića (50). Iako je nakon zločina pokušao da pobegne, pripadnici MUP su ga likvidirali, jer se opirao hapšenju.

Albanci slave ubicu, to pokazju bojni video snimci na mrežama, poruke podrške, ali sada se na društvenoj mreži TikTok pojavio video snimak automobila na kom je ispisano "ČIST UBICA FATON HAJRIZI"

Rutinska kontrola koju je Nikola obavljao sa kolegom te noći pretvorila se u tragediju kada su zaustavili mercedes u kojem su se nalazili vozač Mithat Hadžić iz Tutina i suvozač ozloglašeni terorista Faton Hajrizi. Nakon što su policajci primetili sumnjivo vozilo iz Tutina blizu granice prema Bosni i Hercegovini, Hajrizi je izvadio pištolj i pucao u dva policajca, usmrtivši Nikolu Krsmanovića.

Nakon stravičnog zločina, Faton Hajrizi je pobegao u obližnju šumu, pokrenuvši intenzivnu potragu srpske policije. Terorista je lociran nedaleko od Banje Koviljače, gde je nakon razmene vatre neutralisan. Ministar Ivica Dačić je izjavio da je ubica policajca ispalio ukupno devet metaka na srpsku policiju, nakon čega je ubijen. Surovi zločin dobio je kaznu, ali to nažalost neće vratiti ni porodici ni kolegama mladog Nikole Krsmanovića.

@nisiimurtezaj

CLEAN KILLER F.H #fy #fyp #viral #viralvideo #furdich #fatonhajrizi

♬ Komandant - Gold AG

Podsećamo, meštanin Trbušnice Žićo je naveo je za Republiku da se ubica Faton Hajrizi kretao njegovom njivom i da mu je plan bio da pređe u Crnu Goru.

- Saznali smo preko komšija da je ubica išao našom njivom, prešao preko brda i krenuo na Gučevo, da pređe planinu Gučevo. Jednog komšiju je pitao gde je put za Crnu Goru. On čovek posumnjao i zvao drugog, kad je ovaj video počeo je da beži. Onda je policija došla i blokirala sve. Zatim je počela pucnjava u Banji Koviljači. Videli smo 4-5 automobila policije koja je otišla gore, čuli smo rafal, bilo je kao na ratištu. Bili smo uznemireni zbog porodica, hvala milom Bogu terorista ubica je dobio šta je zaslužio - kaže Žićo za Republiku.

On se dotakao i ubistva mladog policajca Nikole Krsmanovića, rekavši kako ceo kraj tuguje zbog tog zločina.

- Cela Loznica tuguje, srce nas boli zbog smrti tog dobrog mladića, policajca - rekao je Žićo.

Autor: Dubravka Bošković