AKTUELNO

Zvezda je moja ljubav. Ona je više od emocije, to je strast. Živim za zvezdu i volim zvezdu, istakao je ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić, gostujući u podkastu „ Bez ljutnje, molim“ autorke i voditeljke Gordane Uzelac.

- Teže mi padaju košarkaške utakmice, emotivno mi padaju i teško to gledam. Fudbal mnogo lakše gledam, to mene odmara. Nema ništa lepše nego kada dođete na Marakanu. Volim Zvezdu i srećan sam što je tu gde pripada – rekao je Vesić.

Kako kaže, bio je u Bariju kada je Zvezda postala prvak Evrope. Dodaje da tada nije bio svestan koliki je to uspeh i šta smo postigli.

- Sada je fudbal doveden do toga da je pobeda privilegija najbogatijih klubova – rekao je Vesić.

Ministar je rekao da je dobro da Zvezda igra Ligu šampiona, i da je dobro da imamo takve utakmice.

Ističe da se jako nervira kada gubimo.

Vesić kaže da odmara samo kada spava. Dodaje da ide na odmor, ali da to radi jednom godišnje na nekoliko dana.

Foto: Pink.rs

- Ja posle 4, 5 dana na odmoru ne zna šta će da radi sa sobom – rekao je Vesić.

Gordana Uzelac, zaštitno je lice Pink Televizije godinama, a neprikosnovena novinarka i voditeljka vodiće dva puta mesečno podkast pod nazivom "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC".

Gordana u podkastu razgovara o društveno-političkim temama sa svojim sagovornicima i nema sumnje da će naši čitaoci, ali i gledaoci dobiti odgovore na mnoge aktuelne teme današnjice iz oblasti informative.

Podkast "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC" realizuju autorka Gordana Uzelac i glavni i odgovorni urednik podkasta Nemanja Pajić.

Autor: Aleksandra Aras