AKTUELNO

Opozicioni političar Srđan Škoro izjavio je da bi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila trebalo poslati na prinudni rad u rudnik, pa otišao korak dalje i opisao na koji način bi trebalo mučiti članove porodice Vučić.

U nizu morbidnih ideja, Škoro je izjavio i da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo.

Ovo nije prvi put da pojedini opozicioni političari bez ikakvih dokaza i argumenata izmišljaju i iznose laži o starijem sinu predsednika Vučića.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Đukanović, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je na pretnje koje su upućene sinu predsednika Vučića.

Zamislite da se neko tako našali sa decom opozicionih političara. Imali bi tri nedelje kampanje protiv svih i tražila bi se hapšenja. Odmah bi kukali kako će proći kao Ćuruvija. Žele sebe da predstave kao žrtve, a zapravo su oni sve izazvali - rekao je Đukanović i dodao:
Ja Škora znam dugi niz godina. To je čovek koji se nije ostvario u životu i ima potrebu da ovakve gluposti izjavljuje kako bi skrenuo pažnju na sebe. Nije fokus samo on, preblem je što njega podržavaju razni mediji i govore da je to kritičko mišljenje. Danima unazad, kao da su dobili isti nalog, pa svakoga koji je pružio podršku eksploataciji litijuma targetiraju. Tu kampanju sam preživeo i ja, a trenutno su na udaru Ana Brnabić, kao i predsednik države i njegova porodica - rekao je Đukanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Đukanović ističe da će pojedini članovi opozicije iskoristiti svaku priliku da napadnu oredsednika i vlast u Srbiji.

Vreme je da se shavti o kakvim se ljudima radi i da će oni iskoristiti svaku moguću situaciju da prave cirkus. Oni su profesionalni demonstranti plaćeni za to. To je njihova agenda, po nalogu terorističkih ekoloških organizacija -rekao je Đukanović.

Autor: Iva Besarabić