AKTUELNO

Članica Predsedništva SNS Aleksandra Tomić i članice Glavnog odbora te stranke Andrea Radulović i Dubravka Filipovski razgovarale su večeras o ženskom preduzetništvu, sa sugrađankama na Zvezdari.

One su navele da je važno da se 4. marta da podrška listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" jer je to podrška napretku žena u društvu

- Inicijativa poslanica da se napravi ženska parlamentarna mreže je bila početak da se pokrenu određene stvari u društvu kada je u pitanju žensko preduzetništvo. Ekonomski status žena u društvu se zahvaljujući takvom zalaganju, i pomoći i podršci našeg predsednika Aleksandra Vučića, popravio - rekla je Tomić.

Prema rečima Filipovski, više od 70 odstio žena podržava listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", jer vide da je upravo uz podršku predsednika Vučića mnogo toga promenjeno.

Foto: Tanjug

- Kandidati nekih drugih lista su tokom ove kampanje pokazali da nemaju nikakav program, da im je jedina politika mržnja prema Vučiću i SNS, zato je važno da 4. marta izađemo u što većem broju i da nedvosmisleno damo podršku politici modernizacije, razvoja i izgradnje koju nudi samo lista Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd! -istakla je Filipovski.

- Srpska napredna stranka je veliku pažnju posvetila upravo ženama i njihovom ukllučivanju u društveni i politički život, a kao rezultat toga nastala je i ženska odbornička mreža - navela je Radulović.

#Aleksandra Tomić

#SNS

#Zvezdara

#žene

'