AKTUELNO

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović, bio je gost Nacionalnog dnevnika gde je odgovorio na napade takozvanih vojnih analitičara i stručnjaka bliskih opoziciji.

Željko Mitrović pridružiose narodnom veselju organizovanom u Despotovcu povodom uspeha koji je kompanija PR-DC ostvarila na Sajmu tehnike u Beogradu.

Međutim, Mitrović je ovo slavlje iskoristio kako bi predstavio svoj novi projekat, hemijsku supstancu koja ima veću razornu moć nego TNT.

Upravo je ovaj projekat izazvao lavinu reakcija i započeo sramnu hajku na vlasnika Pink Media Group

Željko Mitrović je ovim povodom bio gost Nacionalnog dnevnika gde je odgovorio na sve žešće napade koje dobija od ljudi bliskih opoziciji.

- Hajka na mene traje već 30 godina. To je oličenje jednog dela opozicionog spektra i određenih medija. Zato sam i došao, da pokažem koliko neiformisanosti, površnosti i povodljivosti ima među svim tim ljudima. Nekada je opozicija bila kao dobra kafa, a sada je od njih ostao samo soc -rekao je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko se zatim osvrnuo na opozicioni N1, gde je često na meti raznih napada.

- Tama ima i dobrih novinara, ali ima i onih koji to nisu. Evo u najnovijem tekstu traže da se ja uhapsim. Vojni analitičar Radić ovo naziva vojnom egzibicijom i apeluje da me odvedu u neku instituciju. Ovaj snimak je bio dovoljan da ovaj čovek koji je bio privođen zbog špijunaže da napiše tako nešto. Ovo je inače bila moja mala šala i nema veze sa PR-DC -jem. Mi smo tamo slavili veliki uspeh, a odlučili smo i da se maksimalno socijalizujemo. PR- DC je preozbiljna firma koja se bavi dronovima i minama, a ovo je demo ferzija koja je plastično printana -rekao je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mitrović je zatim demonstrirao kako ova naprava koju je koristio danas izgleda, te objasnio da je u pitanju obična pirotehnika.

-To su idioti i diletanti koji u bilo čemu traže nešto što bi nanelo štetu predsedniku Vučiću. Da li možete da shvatite koliki su oni diletanti kada nisu primetili da je reč o pirotehnici. Sreća za ovu vlast je što je na drugoj strani ostao samo soc -rekao je Mitrović.

Mitrović je naglasio da je vrhunski strelac u svemu, što nam je i mnogo puta pokazao.

- Petar Bošković, kapetan bojnog broda kaže: "Ne bi me čudilo da mu je poput Koluvije vlast sve dozvolila. Ispaljivanjem minobacačke mine iz samostrela je sumanuto i za korišćenje svakog oružja treba dozvola. Treba ga odmah uhapsiti". Ja se pitam kako je moguće da neko ko je, po činu, kapetan bojnog broda bude toliko neinformisan, površan i povodljiv. Srećom, vojksa je preozbiljna institucija i sreća što su ovoga najurili -rekao je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mitrović je zatim otkrio cilj ovakvih napada na njega od takozvanih vojnih analitičara.

- Kada je njihov zahtev za psihijatra u pitanju, evo pitaću građane Srbije da li ova dva cenjena gospodina, jedan je Ponošev, drugi je neki vojni analitičar, trebaju da prepoznaju da je ova eksplozija bila fejk. Ja predlažem psihijatrijski pregled njih dvojice i mene. Ako kapetan bojnog broda ne zna razarnu moć takve mine, ili ovaj analitičar koji radi na N1, a privođen je zbog špijunaže, onda moramo da tražimo medicinsko veštačenje i za njih -rekao je Mitrović.

Mitrović se zatim osvrnuo na poruku koja je ispisana na majici u kojoj ga poslednjih dana sve češće viđamo, a na kojoj piše "Ponosan sam što sam Srbin".

- To je majica koja ovim ljudima šalje poruku: "Ne špijunirajte svoju zemlju, zato što smo mi Srbi ponosni, dostojanstveni i vama špijunima je**ćemo majku pre ili kasnije" -završio je Željko Mitrović u svom stilu.

Željko Mitrović se istim povodom oglasio i na svom Instagram profilu, gde je postavio snimak pomenutog gostovanja uz još jedan komentar u svom stilu.

- Uvek predvidivo i kao stvoreno za poigravanje sa dilentatima koji sebe smatraju vojnim ekspertima! Aleksandar Radic, poznat iz afere “špijuniranje srpskih letelelca na Batajnici”, inače stalni “vojni analitičar na tv N1, i Petar Boškovic kapetan bojnog broda, inace najuren iz vojske zbog gramzivih zahteva privatnog karaktera, nemaju ni minimum vojnog znanja koje bi njihove pozicije morale da podrazumevaju! I amateri znaju da razlikuju pirotehniku od ubojno-eksplozivnih karakteristika mine 60mm! Ali ja ponekad uživam u navlačenju neznalica na teren gde se afirmise glupost, neznanje i nekompetentnost posebno kapetana bojnog broda kome ja lično ne bih dao da bude ni pomoćni skiper na čamcu na Tisi! Koliko znam ovaj oficir neznalica je prešao u političku partiju Ponoša, ali on kao da ne razume da mu Ponoš neće pomoći, jer su ovo izbori u Srbiji a ne u Hrvatskoj -napisao je Mitrović na svom Instagram profilu.