AKTUELNO

Goran Vesić, član Predsedništva Srpske napredne stranke kaže da izbori 2.juna važni za budućnost Srbije, nisu izbori samo za lokal, to su izbori na kojima se odlučuje u kom će pravcu Srbija nastaviti da se razvija.

- Izbori za izgradnju puteva, aerodroma, za izgradnju brzih pruga, te izbore su Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić su odavno već dobili, jer čak i naši politički protivnici kažu da jedina Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka mogu da nastave se izgradnju i mogu da grade Srbiju, da dovode strane investicije, da otvori fabrike. Ovo su izbori na kojima se ne razgovara o tome, jer jasno je koji jedini to može da uradi- rekao je Vesić gostujući u Jutru sa dušom kod Jovane Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodao, ovo su izbori na kojima se se odlučivati u kom pravcu će se razvijati Srbija u narodnom periodu, jer oni koji su protiv nas neće propustiti priliku da, ukoliko nekim čudom dobiju većinu na tim izborima, da traže da se ponove izbori za parlament i da traže ponovne izbore za predsednika, jer njihova politika se bukvalno svodi na to.

- Hajde da na bilo koji način, bilo kojim povodom, oni se dočepuju svojih fotelj. Upravo na fonu toga imate laži koje se plasiraju u vezi sa Novim Sadom i Nišom, kao dva najveće grada posle Belgrada u kojima se održavaju izbori. Imate grupu opozicijni stranaka koji su se si ujedinili. Oni ne bojkotuju izbore u Nišu i Novom Sadu, oni bojkotuju izbore samo u Beogradu. To je takođe paradoks. Oni govoraju o tome kako se ne ulaže ništa u taj dva grada, što imaće potpuna laž, netačno. I to najbolje znaju građanka i građani koji žive u tim gradovima - istakao je Vesić.

Naglasio je da je 10 novih fabrika otvoreno u Nišu i najavio izgradnju železnice o kojoj se priča niz godina.

Autor: