AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video u kojem je poruičio da je za nas Srbija sve.

- Uvek smo uspevali da čuvamo svoje vitalne nacionalne interese, da branimo svoju državu, a da nikada, ni na koji način građane ne opštetimo- poručio je Vučić u videu.

- Šta mislite zašto sam, a zapamtićete, imaćete vi još mnogo predsednika u životu ove naše zemlje i videćete ni jedan više nikada, neće da ponovi ono što am izgovarao u Njujorku, i posebno njima u lice. Ja sam to mogao da uradim, i mogao da budem hrabar, ne zbog ili ne samo zbog toga što sam lično hrabar ili ne znam šta, već zato što je iza mene bila Srbija, zato što sam znao da imam vas, zato što sam znao šta čekate i očekujete od mene. Zato što sam znao da hoćete Srbiju koja ima obraz, a ne Srbiju koja će da se povlači pred onima koji hoće da je skrše - rekao je Vučić i dodao:

- Mi smo uspeli da svoj obrazu ne ukaljamo, uspeli da se suprotstavimo najmoćnijima u svetu, bez straha. Za nas je Srbija sve! Srbija je naš zavet, Srbija je naša zakletva, Srbija je naš život, Srbija je naša budućnost. Neka živi Srbija, za Srbiju sutra. Srbiju nikome i ni za šta nećemo dati. Živela Srbija - poručio je predsednik.