AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik lista Informer Dragan J. Vučićević upozorio je gostujući u emsiji “Novo jutro”da će opozicija nakon izbora u Beogradu krenuti sa protestima kako bi pokušala da otme vlast.

- U izbornoj noći, kakvi god rezultati da budu, koliko god da je ubudeubdeljiva pobeda liste “Aleksadar Vučić – Zato što volimo Beograd” oni će proglasti veliku izbornu krađu, bez obzira na prigovore i proceduru i krenuće sa protestima u pokušaju da otmu vlast- tvrdi Vučićević.

Kako je dodao, opozicija to više i ne krije i već sada priča o nekakvoj izbornoj krađi bez ikakvih dokaza.

Vučićević je osudio priljavu kampanju protiv Irene Vujović, istakavši da je lično poznaje i da ništa od navoda opozicije nije tačno. Osvrnuo se i na slučaj Luke Maksimovića Belog.

- Zar iko normalan misli da je trećem po broju glasova sa predsedničkih izbora zbog formalnosti trebalo zabraniti da učestvuje na izborima. Prošle godine ta formalnost oko njegovog imena - da li se zove Luka Maksimović ili Ljubiša Preletačević nije smetala nikome iz opozicije, istim onima koji sada optužuju državu za namaeštaljku, nedemokratuju i za proimenu imena. Šta je trebalo uraditi – zabraniti promenu imena? – dodao je Vučićević.

Kako je dodao, to komentarišu oni koji su radili mnogo gore stvari.

- Borko Stefanović je za manje od 48 sati promenio ime i prezime da bi mogla da mu se registruje lista. Borku Kuzmanoviću, funkcioneru DS sa Vračara, dozvoljeno da registruje izbornu listu iako se tako ne zove jer je zaključeno da bi bilo nedemokratski da se zbog tog spreči učešće nekome na izborima- podsetio je Vučićević.

- Ovi isti koji danas prave haos oko Belog i pokušavaju da mu zabrane da izađe na izbore su 2012. godine su jednom pripadniku romske nacionalne manjine promenili ime u Tomislav Nikolić i registrovali mu fantomsku listu samo da bi smanjili broj glasova SNS – dodao je on.

- Reč je o klasičnoj zameni teza. Oni su vodili najprljaviju kampanju. A zašto to rade? Potpuno su svesni su da će 4. marta doživeti još jedan izborni debakl i zato su sada sve maske pale, zato se bave najprljavijom kampanjom- istakao je Vučićević.

#Dragan J. Vučićević

#Opozicija

'