AKTUELNO

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije Đorđe Milićević poručio je večeras da Srbi nisu genocidan narod i da nikakve sramne rezolucije izglasane pod stravičnim pritiskom zapadnih sila neće na nas staviti žig zločinaca, niti će ugušiti naš slobodarski i državotvorni duh.

-Posebno smo ponosni na našeg predsednika Aleksandra Vučića koji je u Njujorku ustao kao David protiv Golijata, i argumentovano održao lekciju iz pravde i istine predstavnici Nemačke, ali i celom licemernom Zapadu.

Takođe, danas smo jasno videli ko su nam prijatelji, a ko su oni kojima je Srbija „bratska i prijateljska“ samo kad im treba neka pomoć koju smo im uvek pružali čistih ruku i otvorenog srca. Danas se videlo ko je vera a ko nevera, i Srbija će uveren sam to znati da ceni ubuduće – poručio je ministar Milićević.

- Srbi su uvek bili jaki samo onoliko koliko su jedinstveni i složni. Danas smo pokazali naše jedinstvo gde god živeli. Vekovima su mnogi pokušavali da nas razdvoje i podele granicom na Drini. Ali nikad u tom zlom naumu nisu uspeli i neće uspeti. Jer reka Drina nije granica koja razdvaja Srbe, nego kičma koja ih spaja. Živela Republika Srpska! Živela Srbija! Da budemo jedinstveni gde god bili - poručio je ministar u svom obraćanju.