AKTUELNO

Ministar bez portfelja i potpredsednik SPS Đorđe Milićević najoštrije je osudio pretnje smrću upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću neposredno posle atentata na premijera Slovačke Roberta Fica.

Milićević je, kako stoji u saopštenju, pohvalio reakciju nadležnih organa i hapšenje "monstruma iz Sombora koji je preko društvenih mreža uputio najmonstruoznije pretnje predsedniku Republike".

Ministar je naglasio da sve ovakve pretnje i napadi ubuduće moraju biti najstrože sankcionisani.

- Dok se predsednik Vučić herojski bori pred međunarodnim institucijama kako bi sprečio prijem lažne države Kosovo u Savet Evrope, i kako bi istinom pred UN odbranio ceo srpski narod od žiga genocida koji bi neprijatelji da mu nametnu, kukavice i izdajnici svoje zemlje i svog naroda pokušavaju da ga zaustave preteći mu likvidacijom. Nije im prvi put da prete, ali njihove pretnje ne mogu da zaustave Aleksandra Vučića niti mogu da uplaše bilo kog časnog građanina naše zemlje koji podržava politiku predsednika Republike. Ubeđen sam da će ovakvi kukavički i monstruozni napadi samo dodatno ojačati predsednika u njegovoj borbi za bolju budućnost Srbije i svih njenih građana - poručio je ministar Đorđe Milićević.