AKTUELNO

Srpski narod u svetu ima prijatelje! Ugled Srbije i njenog rukovodstva su planetarni, a reakcija svetske javnosti na jalove pokušaje da se na srpski narod svali krivica za nečija tuđa dela uz neviđenu reviziju istorije je više nego pozitivna. Iz dana u dan je sve više uglednih pojedinaca iz korpusa Islamskih zemalja koji prepoznaju pravednu i slobodarsku politiku Republike Srbije.

“Poslanik Muhamed (mir neka je s njim) je prorekao da će na kraju vremena biti velikih lažova, „zato se čuvajte“, rekao je ovo za naš portal Imran Nazar Hosein -ekspert za Islam, pisac i filosof koji se usavršavao u poznavanju islamske eshatologije , izučavanju svetske politike i ekonomije. Aludirajući na laži koje su ovih dana aktuelne po pitanju navodnog “genocida“ u Srebrenici. Jedna mala zemlja Srbija pokazala je i dokazala celom svetu šta je istina i da se istorija ne može prekrajati po partikularnim nahođenjima određenih faktora.

“Brojni su dokazi da je 11. septembar bio lažni teroristički akt, ali oni koji ‘lažu’ krive za 11. septembar nedužne muslimane širom sveta“, kaže Hosein, misleći na nepravedno etiketiranje celog Islamskog sveta kao terorističkog. “Oni to čine da bi vodili nepravedan rat protiv islama i muslimana“, navodi Hosein i u nastavku svog izlaganja pravi paralelu sa nepravednim odnosom velikih svetskih igrača prema Srbima.

“Slično tome, postoje dokazi da su masakr u Srebrenici planirali neprijatelji pravoslavnih Srba kako bi ih okrivili za genocid. U stvari, oni vode nepravedan rat protiv celog pravoslavnog hrišćanskog sveta. Svaki pravoslavni Srbin koga sam sreo osudio je masakr u Srebrenici i tražio da odgovorni budu kažnjeni. Ali dok stvarne ubice zaslužuju kaznu, njihovi tajni gospodari koji su planirali zločin zaslužuju najveću kaznu od svih“, ističe Hosein ne skrivajući činjenicu da u ovom gradu u Republici Srpskoj nije učinjen genocid.

Imran Nazar Hosein rođen je na karipskom ostrvu Trinidad i Tobago u porodici indijskih korena. Diplomirao je na Alimijevom institutu islamskih studija u Karačiju, a studirao ja na još nekoliko prestižnih fakulteta među kojima je i čuveni Univerzitet Al Azhar u Egiptu čuvenom u svetu u domenu islamske nauke i obrazovanja.

Autor: