AKTUELNO

Voditelj Živorad Žika Nikolić jedan je od kandidata na izbornoj listi "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“. Nada se da će postati odbornik u Skupštini grada Beograda i kaže da mu je to životni uspeh.

- Volim da podržim ljude koji rade i stavraju – rekao je Nikolić gostujući u emisiji "Novo jutro“ na Televiziji Pink.

Govoreći o beogradskim izborima, on je rekao da ne sumnja u to da se opozicija udružiti.

-Uvek imate većih katolika od pape i na najvećem udaru su oni koji rade – naveo je Nikolić koji kaže da u okviru predizborne kampanje obilazi Beograd, komunicira sa ljudima i kontroliše velike političare.

- Mislim da je to moj veliki uspeh i priznanje, poziv da budem na toj listi. Možete da zamislite jednog dečaka sa sela Jasikovica, jednog seljaka da bude kandidat za gradonačelnika, to je moj životni uspeh – istakao je poznati voditelj.

Nikolić nije hteo ni da potvrdi, ni da demantuje navode medija da prelazi na Televiziju Pink.

- Danas popodne ćemo sve znati, nadam se da je ta informacija tačna – rekao je Nikolić i dodao da odavno nije bio u prilici da vidi da se toliko ljudi obraduje jednoj vesti.

Kako kaže, nakon što se u medijima pojavila ta informacija dobrodošlicu su mu poželeli svi njegovi prijatelji koji rade na našoj televiziji. Govoreći o mogućem prelasku na Pink, u šali je dodao da mu je glavni dobitak to što bi mu je posao bio blizu.

#Beograd

#Izbori

#SNS

'