AKTUELNO

Vođa prozapadne koalicije Srbija protiv nasilja - koja poslednjih dana puca po šavovima - Dragan Đilas i njegova desna ruka Marinika Tepić poveli su prljavu kampanju protiv svojih dojučerašnjih partnera u koje su se kleli.

Multimilioner Dragan Đilas dokazao je javnosti da ne prašta onima koji ga ne poslušaju - zajedno sa svojom perjanicom Marinikom Tepić putem opozicionih medija koji su mu uvek pri ruci da priteknu u pomoć kada treba nekog napasti je udario svim silama na one sa kojima je do juče blisko sarađivao i radio.

"Danas" je objavio tekst pod naslovom "Sagovornici Danasa o raskolu u koaliciji SPN: Gledaćemo ko će se "autovati" kao Milica "lažljivica", a ko kao Vuk Jeremić, film će biti svakako za Oskara". 

Tajkun ne može da oprosti ni Milici Đurđević Stamenkovski, ali ni Vuku Jeremiću, koji je zarad interesa Srbije i njenih građana spustio loptu i pristao da pismo Aleksandra Vučića o rezoluciji o Srebrenici preda predsedniku Generalne Skupštine UN, kao specijalni izaslanik.

- Napisao sam pismo za predsednika GS UN i razgovarao sa njim o rezoluciji o Srebrenici, pismo će uručiti specijalni izaslanik Vuk Jeremić i preneti sve moje usmene poruke, imaćemo i na drugim adresama specijalne izaslanike - rekao je Vučić govoreći o predstojećem zasedanju UN i pritiscima na Srbiju.

Jeremić je očigledno shvatio Vučićeve reči, da se zarad Srbije i Srba moramo ujediniti oko nacionalnih pitanja i bezbednosti naše zemlje, ali očigledno je da je navedeno Đilasu i Mariniki poslednje na listi prioriteta, ako je uopšte i na listi.