AKTUELNO

Glumac je otkrio da je za Sašu Jankovića i njegovu suprugu Glogovac tokom kampanje za predsedničke izbore bio i te kako nepoželjan.

Poznati glumac Nikola Kojo koji je podržavao Sašu Jankovića i njegov Pokret slobodnih građana, i koji je jedan od potpisnika čuvenog apela 100 raskrinkao je na svom tviter profilu neviđeno licemerje porodice Janković koje je osudio kao neukusnu zloupotrebu i fotomontažu koju su na svom Instagramu stavili saša Janković i njegova supruga, u kojoj žali zbog smrti poznatog glumca Nebojše Glogovca.

Međutim, Koja je otkrio da je za Sašu Jankovića i njegovu suprugu Glogovac tokom kampanje za predsedničke izbore bio i te kako nepoželjan i da mu tada nisu dozvoljavali da govori na opozicionim skupovima jer je previše nacionalan.

Jankovića je očigledno opasno zabolela istina, pa je brže bolje počeo da se pravda na Tviteru, ali i da vređa Nikolu Koja, tvrdeći da glumac ne misli svojom glavom i da ga je neko izmanipulisao.

Na Nikolu Koju se obrušila muzičarka Kristina Kovač koja je bila među prvima koja je napustila Jankovićev Pokret slobodnih građana.

#Nebojša Glogovac

#Nikola Kojo

#Saša Janković

'