AKTUELNO

Ministar finansija Siniša Mali odgovorio je na laži Miroslava Aleksića da je u društvu predsednika Aleksandra Vučića bio Aleksandar Bošković i poručio da je da to još jedna ogavna i odvratna Aleksićeva laž.

- Hoću da građani znaju, još jedna ogavna laž, odvratna laž Miroslava Aleksića. On je rekao u svom nalogu da je u prisustvu Vučića bila osoba iz kriminalnog miljea, a u stvari ta osoba nikada nije bila tamo, već pripadnik kobri Ninolav Dimitrijević. Hoću da svi znate, ovo je kampanja, njihova politika koja ne prestaje godinama unazad. Zašto lažete ljudi, odakle vam te ideje, imate li svoju politiku i umete li nekad istinu da kažee. Aleksić je lagao i za onih 1.000 evra građane, koji je opljačkao Trstenik sa tastom i sad i ova laž. Ali nije jedinna. PRvog dana posete Vučića Francuskoj, imali ste izjavu Nikezića da Vučić ide da poklanja vodovod, namensku industriju, EPS. Zašto Nikeziću lažeš? - pitao je Mali.

On je naveo da su svako javno preduzeće uništili i doveli na ivicu bankrota.

- I vi ste našli da pričate nešto o upravljanju preduzećima. Kako vas nije sramota? Treba da budemo ponosni kako je Vučić dočekan u Francuskoj. To je na ponos svim građanima Srbije. Danima traje negativna kampanja. Jel nećete investicije, nova radna mesta? Ta politika mržnje oslikana u svakoj izjavi opozicije - rekao je Mali.