AKTUELNO

Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekla je da umorni đilasovci od kampanje "od vrata do vrata" po Zapadu, prešli na pisma!

- Pišu pisma, suze liju i mole strane zemlje, u slučaju Miljuša- Francusku, da ne bude prijatelj Srbiji. Ispljuvao, naružio, unakazio je u svom pismenu našu zemlju, doduše ništa drugačije od onoga što inače rade kada je dodvoravanje strancima u pitanju. Ali, ovaj put, golub pismonoša imaće veliki teret poganih budalaština - rekla je Nikolić i dodala:

- Jedna od najvećih je svakako ona u kojoj Miljuš upozorava Francusku na prepiske nekih mafijaša, a u kojima doslovno predsednika Vučića navode kao najvećeg neprijatelja organizovanom kriminalu, i u Srbiji, ali i u regionu! I po cenu sopstvenog života.

- A svaki razuman čovek, ponosan je na takvog predsednika!

- Iskukao se ovaj Đilasov poslušnik žestoko, isplakao se kako u Srbiji nema demokratije. Možda u sledećem pismu da pita kako se francuska demokratija obračuna sa onima koji pomisle da maltretiraju građane tako što im zabrane slobodno kretanje. Ili sa onima koji bi joj lomili i rušili institucije - rekala je ona i dodala:

- Usput, nije se setio da pomene kako su Đilasovi borci za nasilje, napali Jelenu Milosavljević i Slavicu Vujačić, aktivistkinje Srpske napredne stranke. To je valjda nevažno, jer samozvana elita ima pravo da bije.

Prema njenim rečima, godinama se predsednik Vučić bori za dobre i prijateljske odnose sa svim zemljama nosiocima svetskog razvoja.

- Godinama se bori i uspeva ono što mnogima nije pošlo za rukom, pa makar bili veći od nas. Veliki broj svetskih diplomata odaje mu priznanje za maestralno vođenje spoljne politike koja je Srbiju do sada nebrojeno puta sačuvala od velikih bura - rekla je Nikolić i dodala:

- I zahvaljujući takvoj mudroj i racionalnoj politici koju vodi, Srbija danas ima najbolje, istorijske, odnose sa Francuskom.

- Ali, našao se jedan Miljuš, jedan Đilas i ostali čemer i jad iz bivšeg režima, ponovo, kada se Srbija bori da nastavi napred, da ako ikako mogu - povuku nazad - kazala je Nikolić i zaključila:

- Pa makar i sa "pismom" koje dalje od kante za smeće, verovatno, neće. A da "smara", dobro je što priznaje.