AKTUELNO

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević odbacio je optužbe da je promenio prebivalište iz Novog Sada u Beograd i kao dokaz novinarima pokazao svoju ličnu kartu.

Na pitanje da prokomentariše optužbe koje su stigle iz Stranke slobode i pravde uz tvrdnje da se Vučević "priključio fantomskim biračima", Vučević je poručio da su ga oni pobrkali sa njihovim stranačkim funkcionerom Borkom Stefanovićem.

Vučević je naveo da niti je menjao prebivalište, niti se, kaže, stidi svog imena.

Ja sam juče potpisivao dokumente, to su koalicioni sporazumi. Ja sam predsednik Srpske napredne stranke, pa sam sa svim ovim našim koalicionim partnerima potpisao dokument. Potpisao sam saglasnost da može moje ime da se koristi na listi, kao što su i svi ostali koalicioni partneri. I potpisao sam dokument da ovlašćujemo Darka Glišića kao predsednika izvršnog odbora SNS-a da može da preda listu, rekao je Vučević odgovarajući na pitanja novinara nakon što je ta stranka s koalicionim partnerima predala listu GIK-u za beogradske izbore.

Vučević je potom i pokazao ličnu kartu u kojoj piše, kako je rekao, da je njegov dokument izdat u Policijskoj upravi Novi Sad.