AKTUELNO

Tim povodom se oglasio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu

U centru Novog Sada došlo do nezapamćenog incidenta, gde je jedan mladić izneo salvu jezivih uvreda i direktnih pretnji, nasrćući na aktivistu Srpske napredne stranke koji je mirno stajao pored stranačkog štanda deleći materijal prolaznicima.

Tim povodom se oglasio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu i njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Danas je u centru Novog Sada jedan mladić uz salvu jezivih uvreda i direktnih pretnji, nasrtao na aktivistu Srpske napredne stranke, koji je mirno stajao pored stranačkog štanda i delio stranački materijal prolaznicima. Jezive pretnje koje je naš aktivista doživeo naočigled prolaznika u sred dana, posledica su kampanje koja se vodi u tajkunskim medijima i na društvenim mrežama, a kojom se poziva na linč svega što ima veze sa Srpskom naprednom strankom.

Zabrinjavajuće je to što opozicija i Đilasovi i Šolakovi tabloidi svakodnevno pozivaju na nasilno rušenje državnih institucija i na linč predsednika Aleksandra Vučića, i svih nas koji podržavamo njegovu politiku.

Mržnja proizvodi mržnju i nasilje, i to je danas pokazao ovaj nasilnik u centru Novog Sada. Najoštrije osuđujemo nasilje i ovako sramno ponašanje, a posebno one okupljene pod sloganom ,,Srbija protiv nasilja” koji svakim danom pokazuju da su baš oni reprezenti nasilja, i šalju poruke da se pesnicama i psovkama obračunava sa Srpskom naprednom strankom."

Autor: