AKTUELNO

Sadam je na igralištu, na kom su u tom momentu bila i njegova deca, odjednom došao na ideju da ugrozi sigurnost svih prisutnih, tako što bi pomoću unapred već pripremljenih materijala, izazvao požar koji je mogao da povredi novosadsku decu.

Shodno informacijama koje smo dobili od dobro obaveštenih izvora, izgleda da među novosadskim opozicionarima imamo i piromane!

Naime, 30. marta je na dečijem igralištu na novosadskom Limanu buknuo požar! I to tako što je neko došao na ideju da pali lišče, granje i drveće koje ulepšava ovo mesto na kom se rado okupljaju deca.

Prema informacijama kojima raspolažemo, reč je o Aleksandru Jovanoviću zvanom Sadam, nekada visokom funkcioneru Čankove Lige socijaldemokrata Vojvodine, a sada lideru male separatističke stranke APV.

Naime, Sadam je na igralištu, na kom su u tom momentu bila i njegova deca, odjednom došao na ideju da ugrozi sigurnost svih prisutnih, tako što bi pomoću unapred već pripremljenih materijala, izazvao požar koji je mogao da povredi novosadsku decu, a svakako je već izazvao veliku materijalnu štetu.

Da li je moguće da će i ovo nedelo proći nekažnjeno? Da li su novosadski opozicionari potpuno skrenuli sa pameću? Da li mi to u novosadskoj opoziciji imamo samo izgrednike, nasilnike i piromane?

Došlo je vreme da se svi ozbiljno zapitamo.