AKTUELNO

Opozicija u Srbiji iz dana u dan pokazuje svoju nemoć i političko neznanje tako što umesto bilo kakvog programa i plana pribegava napadima na predsednika Vučića i njegovu porodicu, stoji u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kragujevac.

- Na meti njihovih napada se, od kada ga je predsednik predložio za mandatara nove Vlade Republike Srbije, našao i Miloš Vučević. Svesni da Vučeviću ne mogu naći ni jednu zamerku, mrlju, nedostatak obrušili su se lažima da će on biti marioneta u rukama nikog drugog do brata predsednika, Andreja Vučića. Patriotizam, požrtvovanost, borba za očuvanje nacionalnih interesa, ljubav prema Srbiji koju Miloš Vučević pokazuje, su ono što opoziciji smeta i boli ih - navode naprednjaci Kragujevca i dodaju:

- Svesni činjenice da ne mogu obrlatiti narod i pobediti na izborima, oni pribegavaju lažima i obmanama.

- Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom Nikolom Dašićem najoštrije osuđuje napade na predsednika Vučića, njegovu porodicu, Miloša Vučevića i pruža im punu podršku u borbi za bolju i lepšu Srbiju - zakljućuju u GO SNS Kragujevcu.