AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da je ponosan na to što je Miloš Vučević kandidat za premijera jer je reč o obrazovanom čoveku koji je to svojim radom zaslužio, a kritike opozicije povodom te odluke ocenio je kao nastavak “bolesne” politike u kojoj za sve što se dešava u našoj zemlji optužuju politiku predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

Vesić je, gostujući u emisiji “Fokus” na televiziji B92, rekao da je Vučević divan, obrazovan čovek i patriota sa kojim, kako ističe, ima sjajnu saradnju.

“Sarađivali smo dok je bio gradonačelnik Novog Sada i sada u vladi. To je čovek koji je zaslužio da bude kandidat za premijera i zaista sam ponosan što su Srpska napredna stranka i predsednik Vučić doneli odluku da upravo Miloš Vučević bude kandidat za premijera zato što je on čovek koji zaslužuje da svojim radom nastavi projekte koje je počela Ana Brnabić”, rekao je Vesić.

Komentarišući napade na Vučevića, Vesić je rekao da je to nastavak “bolesne” politike opozicije prema kojoj se čitava njihova kampanja za izbore 17. decembra svodila na napade na porodicu predsednika Vučića.

“Napadali su mu decu, brata i njega lično. Oni misle da je to politika i zato i gube na izborima jer građani ne žele da slušaju uvrede već da čuju šta bi oni uradili na našem mestu, da li bi mogli da urade nešto bolje od nas, a pošto znaju da ne mogu jer su bili u prilici da rade, pa ništa uradili nisu misle da je politika da vređaju Vučićevu porodicu i ovo sada je nastavak te bolesne politike opozicije koja se samo prelila na Miloša Vučevića”, kazao je Vesić.